Seitanfoods International AB skickar varor med DHL eller med Kylfrakt.

Saknas fraktsätt? Lägg till varor för minsta ordersumma 500 kr + frakt.

Saknas betalsätt? Betalning sker alltid efter personlig orderbekräftelse.

Genomför ordern och invänta personlig orderbekräftelse.


Välkommen till Seitanfoods International!


- webshopen där du får mycket för pengarna! :-)

Seitanfoods importerar, marknadsför och säljer (till grossister, dagligvaruhandeln, detaljister samt direkt till privatpersoner) 100% vegetabiliska alternativ till kött (såsom tofu, tempeh och seitan) samt en del andra relaterade produkter såsom 100% vegetabilisk choklad, syrade tofuprodukter, och inte minst helt vegetabiliska ostar. Produkterna kommer bland annat från den tyska tillverkaren Wheaty som är Europaledande inom vegetabiliska charkuterier med tyngdpunkt på seitan. Vi har även ett sortiment av tofu, tempeh och seitan från olika leverantörer som kommer och går lite i sortimentet beroende på hur efterfrågebilden ser ut. 

Seitanfoods är ett litet företag baserat i Motala, men vi skickar paket med varor till kunder i hela landet. Förutom genom denna nätbutik säljer vi på tre olika sätt: till butiker, till restauranger och kaféer, samt på marknader runt om i Sverige.

Till Dig som privatperson skickar vi med DHL till deras nätverk av Service Point, vilket innebär att Ni får hämta ut Ert paket på Ert närmaste DHL-ombud. Det är vanligtvis en affär, kiosk, mack eller liknande. Läs mer ingående om hur frakten fungerar under "köpvillkor" (OBS: vår minsta order är 500 kr + tillkommande frakt).


Du som kund eller blivande kund är välkommen att kontakta oss vid minsta fråga eller fundering. Det är bara att lyfta luren eller e-posta!

För kontakt:

Tel:        0143 - 13 600 (telefontid cirka 08.00 - 16.00) 

E-post:   seitanfoods@hotmail.com

 


right