Seitanfoods International AB skickar varor med DHL eller med Kylfrakt.

Saknas fraktsätt? Lägg till varor för minsta ordersumma 500 kr + frakt.

Saknas betalsätt? Betalning sker alltid efter personlig orderbekräftelse.

Genomför ordern och invänta personlig orderbekräftelse.

Välkommen till Seitanfoods!

- webshopen där du får möe för pengarna! :-)

Seitanfoods importerar, marknadsför och säljer (till grossister, detaljister samt direkt till privatpersoner) 100% vegetabiliska alternativ till kött, såsom tofu, tempeh och seitan, samt en del andra relaterade produkter såsom 100% vegetabilisk choklad, syrade tofuprodukter, och inte minst helt vegetabiliska ostar. Produkterna kommer bland annat från den tyska tillverkaren Wheaty som är europaledande inom vegetabiliska charkuterier med tyngdpunkt på seitan. Vi har även ett sortiment av tofu, tempeh och seitan från olika leverantörer som kommer och går lite i sortimentet beroende på hur efterfrågebilden ser ut. Utöver detta stomsortiment av proteinrika charkvaror säljer vi som sagt även 100% vegetabiliska ostar från den hyllade grekiska tillverkaren Viotros (varumärke Violife) och en hel del annat! 

Seitanfoods är ett litet företag som drivs av Nikolaos Pizanias. Företaget är baserat i Motala, men vi skickar paket med varor till kunder i hela landet. Förutom genom denna nätbutik säljer vi på tre olika sätt: till butiker, till restauranger och kaféer, samt på marknader runt om i Sverige.

Vi ber Er om tålamod då denna webshop kanske inte är något estetiskt mästerverk och aldrig kommer bli det då vi inte är några IT-gurus. Det går dock bra att beställa genom sidan om Du är privatperson, förutsatt att Du uppnår vår minsta order om 600 kr + tillkommande frakt. Vi skickar med DHL till deras nätverk av Service Point, vilket innebär att Ni får hämta ut Ert paket på Ert närmaste DHL-ombud. Det är vanligtvis en affär, kiosk, mack eller liknande. Läs mer ingående om hur frakten fungerar under "köpvillkor". 


Du som kund eller blivande kund är välkommen att kontakta oss vid minsta fråga eller fundering. Det är bara att lyfta luren eller e-posta!

Ta kontakt med oss så här enkelt:

Tel:        0143 - 13 600 

E-post:   seitanfoods@hotmail.com

 


right